Cara nk hilangkan stain/kotoran degil pd baju baby

Hi. Sy nk tnye mcm mna kita nk hilangkan stain/kotoran degil pd baju baby? Sbb kdg2 bju baby ade stain popoo die yg susah sgt nk hilang. Nk guna clorox biasa xboleh sbb kuat sgt n xbagus utk kulit bby. Minta share experience atau tips yer. Thank you mommies!

2 Các câu trả lời

Saya pakai Vanish awak. Ikut arahan pada packaging tu. Alhamdulillah sekarang tak pening dah hilangkan stain tu. Sebelum ni saya pakai sabun Ajax tapi kurang berkesan. Sekarang lega dah. Dah tak pening kepala, dah tak sakit mata tengok stain kat baju anak. Haha

12mo trước

Tq for the tips💕

saya pakai savun' @ cempaka. rendam dengan air mendidih campur sabun tu ikut quantity baju, rendam semalaman. esok basuh pakai mesin basuh macam biasa. guna sa8 premium amway pun boleh juga dari pengalaman orang lain, sabunnya organic, sesuai untuk baby.

12mo trước

Tq for the tips 💕