Darah Nifas

Hi..sy nk tnye darah nifas kebiasaannya berapa lama ye? Sy first time..harini dah hari ke 28 pntang..darah mcm dah kurang..sbb dah keluar yg warna coklat..hope dpt la puasa sblom hbs bln puasa ni..#firstbaby #pleasehelp #ingintahu #firstmom #bantusharing #seriusnanya

2 Các câu trả lời

kebiasaannya 40 hari tp tempoh maximum hingga 60 hari. kalau lebih 60 hari dah kira istihadah lah tu. mmg ada org jenis cpt kering nifas dia

1y trước

Terima kasih sis 🥰