Keperluan baby

Sy nk tnye, brg baby mcm mna yg tak perlu beli utk elak membazir @ tak guna. Zaman ekonomi tak ok ni takut jgak ter over belanja sbb excited 😆 #ingintahu #barangbaby

12 Các câu trả lời

Semua saya beli saya guna. Tapi saya mmg tak beli baby cot, orang bagi. Itu pun anak taknak tidur situ. Nak juga tidur bawah ketiak mak abah dia. Barut saya tak beli, mak bising kata takpayah.

set tilam tk guna msa pntng. tp msa ank 2 bln smpai skrg sy pkai je ltk kt ruang tamu. klau nk duk ruang tamu sy letak ank kt tilam dia. klau guna apa2 lapik pun blh je