Edd berubah

sy nk tnya tarikh edd dekat scan saya kerap berubah.. Kejap 25/12, kejap 23/12 sekarang jd 29/12... Kalau ikut period dibuku pink 23/12.. Selalunya edd doc akan ikut yg mana ya untuk jangkaan bersalin? Sbb doc tak bgtau ap²..means kena ikut period jela kan?

1 Trả lời

tk silap saya edd kat scan tu berubah2 sbb dia ikut perkembangan tumbesaran baby tu sbb tu tiap kali scan dia lain2 .. kalau edd utk ckup 40w atau serah diri tu , ikut yg dkt buku pink