Due date first baby ibu2 ikut edd ke redd

Ibu2, blh share x yg dh brslin first baby ikut edd ke redd? Sy nye lau ikut edd pttnya bsalin 2/12 tp ikut redd by scan dlm 19-22/12. Redd lak asyik btukar tiap kli scan. 1st redd 19/12, 2nd redd 20/12 and last redd jd 22/12. Slalunya baby akan keluar awal x ye. Excited lak nk jumpa baby lg2 anak 1st cmni. Kalau blh nk baby keluar bila dh ckup tempoh matang. #firstbaby #firstmom #bantusharing

5 Các câu trả lời

klu due 27/11 tpi blm bersalin lagi gi dr bgi 2/12 tpi blm beranak juga hmm tk tau bila laa baby keluar cepat2 dh 40week 4day msih sonok lgi kt dlm doa kan saya mudah bersalin ya ibu2

saya 1st baby redd 18/8 tapi dia seronok duduk dalam perut , overdue 41w .. keluarnya 27/8/20 secara e-ceaser , alhamdullillah baby selamat dan sihat ..

xikot dekat buku pink. baby keluar 38weeks 2days. 2minggu awal dr tarikh dkt buku pink☺️

ikut edd. yg nurse tulis dlm buku pink

saya 16/12