35minggu Sakit di bahagian Paha

hi, sy nk tnya normal ke 35minggu, kerap sakit paha, sakit dada mcm nk period tue ? Klau sakit celah paha, sy tahu normal. Klau di paha normal ke ?

1 Trả lời

normal sis, saya pun 34 week ni mmg kerap jadi. Tanya Dr , Dr pun kata normal je sebab baby nak masuk laluan dah katanya .. kadang nak berdiri terduduk balik sebab sakit

10mo trước

tuela. baby sy msuk laluan dr msa 7bulan lagi. dia punya lenguh paha tue mcm kena tumbuk. huhu. msa anak first x alert n lupa dah mcm mana rasanya. huhu. tq sis