Early Pregnant : Awal Kehamilan Masalah Kantung berada di bawah

Sy nk tnya, ada tk yg pernh alami masalah mcm sy🥺 Semalam sy ada keluar spotting brown. Pastu sy ke klinik untuk cek masalah tu.. masa scan tiba2 ada cyst 2cm , dan yg kedua : kantung sy berada di bawah dekat dengan pintu keluar serviks mcm dlm gmbr tu..sepatutnya kantung tu berada di atas sikit.. ada tak yg pernah alami masalah mcm ni ? 🥺 #pleasehelp #firstbaby #seriusnanya #bantusharing #Spotting1sttrimester

Early Pregnant : Awal Kehamilan Masalah Kantung berada di bawah
2 Các câu trả lời

Boleh share ke berapa lama awak spotting and berapa hari awak tggu sampai keguguran. Sbb saya alami spotting yg sangat lama and skarang baru keluar darah merah sikit

1y trước

Maaf lambat ,, macam mne dah keadaan awk sekarang ni?? Masa sy g hosp tu 2hari dah keluar spotting brown , lepastu sy check kat hosp scan kantung dah ke bwh mcm dlm gambr ats ..lepstu selang 2hari keluar darah cair dan beku,.. selang beberapa jam keluar seketul daging 😌 dah Keguguran..

xpernah

1y trước

Terima kasih respon.. dah keguguran dah semalam 09.07.23 ..hehehe..