gbs +ve 37 weeks

sy nk tanya pd ibu2 yg ad gbs time pregnant .sekarang sy 37 week mmg dah disahkan gbs .sedang mengalami nyeri2 tulang belakang dan rasa baby tolak2 nk turun(bila baby bergerak saja) .perlu ke pergi hospital ?atau kne tunggu tanda bersalin yg lain ? sbb ank first tak kne gbs ,bersalin normal tanda contraction . terima kasih #bantusharing #pleasehelp

1 Trả lời

Tunggu tanda bersalin. Kalau pecah ketuban kena pergi dlm ms 24jam utk elak jangkitan. InsyaAllah takde pape.

6mo trước

noted ,terima kasih