Tiba2 baby 31 mggu sgt aktif menendang

Sy nk tanya, kandungan hampir 31 mggu.. pernah tak mommy semua rasa atau ada pengalaman baby dlm kandungan menendang aktif tak henti2 wakru subuh? Normal kah?

2 Các câu trả lời

Kadang saya sudah bangun pagi/subuh, tp masi baring di kasur baby saya jg gt tendang trs sampai saya bangun. Klo da bangun, dia sudah tak tendang lg. Mungkin nak panggil saya sarapan. Haha. Sis klo ganti posisi atau bangun ttp aktif non stop trus kah?

terlalu aktif dr biasa ke..lau rasa lain dr slalu n x sedap ati, g hsptal cek.. sbb nurse pnh ckp lau baby terlalu aktif n rasa lain trus g hsptal..