Supplement ketika hamil

Hi sy nk tanya.. Ibu2 mgandung atau dah bersalin luar sana ada consume apa2 supplement atau vitamin tak smasa hamil.. Sy pregnant ank sulung,. Then bdan sllu rasa letih lesu xlarat, smpai kdg2 tu menangis.. Sy perempuan yg bkerja office hour.. Mlm sy tido awal pkol 10 cmtu. Tp bila bngun rasa lenguh2 bdan, lnguh pinggang. Hmm#ingintahu #firstbaby

2 Các câu trả lời

sy pun anak sulung. bdan mmg letih. trimester 1 saya just makan folic acid. kdg2 minum susu farm fresh, and susu frisomum gold. trimester 2, makan obimin, skrg dh 28weeks baru saya minum esp shaklee utk kekal bertenaga time puasa, amik vitalea utk multivitamin gantikan obimin, amik ostematrix untuk calcium sebab sy xminum susu sgt. and ada amik fish oil utk perkembangan otak bayi dlm kandungan. sejak amalkan vitamin shaklee mmg badan sy rasa ok sikit. kaki pun dah xcramp malam2

sy cuma minum folic acid dan susu ibu mengandung je syukur skg dah ada tenaga sedikit..

3y trước

Susu ibu mgandung? Susu apa ya?