Keluar ketulan dan bleeding pada minggu ke-11

Sy nk share pengalaman, sy pernah bleeding sewaktu bgn tidur tp perut tidak sakit. Kemudian keluar ketulan yg mcm dlm gbr dibawah. Masa tu sy sudah masuk minggu ke 11 pregnancy & expecting yg sy mmg sudah keguguran. Tapi bila jumpa doktor & scan, baby masih aktif dan sudah terbentuk kaki dan tangan. Doktor cuma bagitau yg bleeding & ketulan tadi adalah sbb ada benda yg menganggu tapi tak di terangkan secara detail. Skrg kandungan sy sudah masuk bln ke 6, tapi sampai skrg masih curious. Adakah possible kalau janin dh terbentuk, tapi terbentuk janin yg baru? Sbb masa awal2 pregnancy mmg ada bersama dgn suami. Cuma agak pelik sbb ketulan tersebut mmg mcm embryo 😅 Ada tak mommies yg pernah ada pengalaman yg sama?#seriusnanya

Keluar ketulan dan bleeding pada minggu ke-11
1 Trả lời

ke sblm ni puan hamil kembar??

1y trước

Tak pasti jugaa sbb yg ni 1st pregnancy. Cuma sblm bleeding tu sy mmg aktif & turun naik flight atas sbb krja. Tp mmg ada juga terfikir, mungkin kmbr tak menjadi kot 😅