Sentiasa Lapar ?

Hi sy new mom, ni dh 12weeks, normal ke selalu lapar pdahal mkn x sampai sejam. Rasa mcm lapar satu hari x mkn. Pdhal dh mkn stat dri pagi. Sblom ni sy mkn folid acid dkt klinik swasta. Tp bila pegi bukak buku pink dkt klnik krjaan dia bg folid acid lain. Ad kene mngena dgn folid acid ke erkk ?#ingintahu

4 Các câu trả lời

Kk bagi folic acid brand ape sis? Folic acid swasta tu brand ape ye?

5mo trước

kalau kk dia bg yg nma royce, klau swsta x ingt la sbb dh hbis.