6weeks & 1 day pregnant ada spotting sikit2 dan doc suruh balik pantau dirumah saja..normal ke?

Hi,sy new mom to be baru 6minggu 1 hari...sejak Friday lalu,sy ada spotting sikit2 then terus ke emergency utk cek tp doc suruh balik dan pantau dirumah saja cz cuma nampak kantung saja baby blm nampak lagi. sblm ni pernah miscarriage...dan,sblm kehilangan tanda2 mcm spotting tu start dari sikit2 lama2 jadi banyak.So bila dpt tau pregnant lagi.sy jadi fobia...ada tak kat sini yg alami mcm sy?memang normal ke nampak kantung saja ?and spotting tu pandai stop sendiri ke?

1 Trả lời

cuba sis dptkan rawatan di klinik ibu yg lain? sbb x normal kalau ada spotting, tapi ada sesetengah kata normal, bagi sya still x normal sbb spotting2 tu lah saya dh gugur 3 kali, bermula spitting hingga darah kluar ketulan..saya fobia sngt2..alhamdulillah kandungan ke 4 niey tak ada langsung spotting, saya makan folid acid dan vitamin kuatkan rahim..tapi awak dptkan saranan drpd doktor dulu la..risau apa2 terjadi, semoga dipermudahkan segala urusan sis🤲🤍

1y trước

thank u sis.iya hari ini sy cuba dapatkan rawatan di klinik lain.