hi mommy to be

Sy nak tyelah...utk awal kehamilan mmg breast akan sakit mmbengkak ke?...breast sy sakitnye......kdg blh jd marah klu husband pegang...

2 Các câu trả lời

Yes. Dan akan berlarutan sakit sampai beberapa bulan. Nanti surut lah bengkaknya 😊

4y trước

Ha'ah. Sb breast dah start ready utk ready for breastfeeding. Sy rasa kurang bengkak tu bila dah masuk trimester 2... Kadang2 masih terasa jugakla sakit tp tak sesakit masa awal pregnancy

ya