36weeks 2day

Sy nak tnye normal ke klu berat baby 2.55kg kandungan skrg 36weeks

3 Các câu trả lời

so far doc ckp apa? sbb sy 36w berat bby 2.7kg..ikotkan 2.7kg tu berat bby 35w..tp doc ckp okay, masih normal..alhamdulillah 😊

5y trước

Doc tak ckp ape2 sis dy just bgi tau berat baby je..lepas tu tak ckp ape2 dh..

normal, salu nye scan ta betul as long doktor kata tada apaa . dont worry ea mummy

normal sis..sy 35weeks berat bby dh 2.8kg...doktor ckp normal jer...