Nak masok 8week

Sy nak tnya adakah normal keluar keputhan tapi berwarna coklet .

1 Trả lời

Soalan famous betul ye keluar spotting coklat ni. Nak kata normal pun tk boleh sebab lain orang, lain kesannya. Tgk berapa banyak spotting tu keluar, berapa kerap, lepas tu boleh rujuk doktor. Selalunya klu sikit takat setompok dua, keluar pun sehari dua, boleh jd normal. Tp ni kena doktor yg check jugak lah tk blh suka suka rasa tkde masalah then biarkan je.