prgncy

Hi sy nak tanya ye...sy nie org jenis xmnm susu..so slps bersalin boleh bg susu utk bby x...ttp susu de x...

1 Trả lời

Mnum susu sb nk tmbh calsium utk kte sb nty anak trik calsium dri kte..Mcm cnthnya gigi kte rosak sb xckup calsium tu mnum susu..Yg pasal susu ibu nie bkn sb susu..Tpi sb mind set n pmkanan utk tgktkan susu ibu

5y trước

Sye amlkn mnum suam je pstu xbg bgkak susu..Sllu df kt dia klu hw..Klu kije kne jga pam...Mknan tu try yg kurma longan barli n horlicks...Roti jgung pon elok