Sakit Ari Ari

Sy nak tanya. Normal ke kalau sakit ari2 lepas tu masa nak kencing pn sakit rasa ari2.. haritu ada prgi hospital takut ada infection...tpi result clear .then doc. Cuma bagi ubat antibiotik ..tapi masih juga rasa sakit ari2.. normal ka mommies? #First_Baby #14weeks

1 Trả lời

tak ada simptom kencing kotor ka sis?

1y trước

sama sis ..sy memang sllu tahan kencing...lepas tu sllu kurang minum air...sekarang xberani lg tahan kencing dgn kurang minum air putih..takut lg tjadi mcm tu. kalau dh tahan kencing memang sakit lagi ari2 tu