Beranak normal atau czer

Hi sy nak tanya mommies2 yg berpengalaman merasai beranak normal dan czer.. mna yg lebih ok ? #firstmom #ingintahu

1 Trả lời

Saya czer 2x Penjagaan rapi lepas bersalin sangat2 kena ambik berat Kalau bersalin normal mungkin paling lama sebulan untuk luka betul2 baik Kalau czer paling cepat 6bulan paling lama ambik masa bertahun bergantung pada keadaan badan individu Pengalaman saya anak dah 2 3 tahun pon still rasa luka czer sakit macam kena siat2

2mo trước

sis antara penjagaan czer tu apa ya,sy first mom...mana la tau kene czer kan...nak tmbh pengetahuan.