pegerakan baby

hi sy nak tanya, masa 14weeks sy selalu rasa mcm ada bubble2. mcm baby tendang, tp sejak 15weeks and harini dah 16weeks nape da tak rasa ya?😭 perlu ke sy pergi scan kt swasta? atau normal je sbenarnya? sy rindu dia 🥺 #firstmom #seriusnanya #pleasehelp

1 Trả lời

normal je. bby still kecik, byk ruang lgi utk die bergerak. nnti dh 22w above dh mula membesar, ruang die jadi terhad, baru kerap rasa bila dia gerak. sye selalu pegang perut, goncang2 sikit. suruh die bangun. nnti die respon dgn tendang.