Hai mama.

Sy nak tanya.. Lepas bersalin nnti. Perlu tak ibu kene beli mesin pap susu badan ibu tu.. Dngn botol susu..ibu menyusu perlu tak ada mesin tu.

2 Các câu trả lời

maybe just standby yg manual je.. just incase anak kne tahan wad ke lps bersalin, kne pump bg susu (tp awal2 mmg susu belum byk lg).. tp nak marmet pon bole saje.. sy nk msuk keje bru beli pam letrik.. botol susu pon standby la 1 botol, incase jgak kalo susu xckop kne topup kne formula.. hahah byk possibility kte xtau ape akan berlaku.. mcm sy ready kan je..

1y trước

Betul juga sis ckp ni.. Kene beli lah stanby.. Tq sis.. 😉