Tanya satu soalan

Sy nak tanya. Ada sape2 yg ada pengalaman. Setahun selepas czer mengandung lagi? Ada risiko x? #ingintahu #pleasehelp

1 Trả lời

Sy xde pengalaman tu,tp sepupu sy lps ceaser, baby bru 6Bulan pregy lg.. Alhamdulillah dah selamat bersalin dah pon baby ke2..kalu ikotkan mmg doc@misi xbg hamil dkt2 klu ceazer..byk risiko katenye..paling krg 2taon utk pregy lg..rezeki tuhan bg tanda kite mampu wak..insyaaallah semoge awk n kandungan sentiasa dilindungiNya.

3y trước

Yg ke2 czer jgak ke? Or normal