Pcos boleh hamil?

Hi, sy nak tanya ada ka dekat sini yang ada pcos berjaya hamil? Sy dah 1 tahun kahwin tapi belum pregnant lagi. Hari tu jumpa Dr sy ada pcos. Berat badan sy sekarang 56kg & skrg sy sangat jaga makan sy tak minum minuman bergula & bercaffine. Tapi sy sangat tertekan apabila ada yang menanya bila nak ada anak.#bantusharing

17 Các câu trả lời

Boleh tanya doctor kalau makan ubat inositol okay tak. Saya pcos jugak. Setahun lebih lepas kahwin alhamdulillah dah ada anak sorang. Inositol boleh beli kat iherbs

3t trước

Dalam 3-4 tahun mcm tu. Masa pregnant minum air manis hari hari, test air gula dua dua okay. Doktor cakap sbb consume inositol tu

Sy pcos kurang dri setahun khawin pregnant pdhl sy merancang alhamdulillah allah bg rezeki. Inshaallah allah mudah kan dan bagi kita pada masa yang tepat

sis. cuba riki dr maiza di ig. dia mmg fertility specialist and banyak patient dia PCOS fighter berjaya hamil. moga Allah murahkan rezeki sis selalu.

3t trước

Okay sis thank you

Kawan saya pcos. Jaga makan & exercise. alhamdulillah skrg pregnant 6 weeks. InsyaAllah moga ada rezeki zuriat untuk sis soon. Aamiin

3t trước

Thank you sis harap lepas ni sy ada rezeki juga

Sabar sis.. saya 3tahun kawin with pcos... alhamdulillah skrg dh ada rezeki... jaga makan n eksesais.. try susu efferty

Skrg 8 months pregnant! Doakan sy dimudahkan urusan bersalin ya mommies!

.