GBS atau tak ?

Sy mmg ada keputihanbefore pregnant .. dan skrg pregnant pun ada jgk .. Haritu nurse tanya ada keputihan x sy cakap laa ada dan mmg ada sebelum pregnant lagi .. keadaan nya sama saja keputihan tu, xgatal dan warna putih .. Sepatutnya sy kena ambil sample x utk gbs ? Bagi sy dan nurse benda tu normal sbb sy xgatal dan xbertukar warna ..

1 Trả lời

if risau boleh je test dlu. tuk langkah2 jaga2. mncegah sebelum merawat kan