Alahan tpi tringin nk mkn mcm²

Sy mkn nasi pun loya je,tiber² tliur nasi kandar dgn nasi ayam gepuk . Tuan badan dh la gastrik xleh mkn pds😅 kne thn dlu napsu mkn ni hahaha

2 Các câu trả lời

Saya mmg alahan juga nasi takleh mkan. Takleh bau nasi tengah masak. Tp bila nasi sjuk blh je try makan. Tp lepas mkan automatic sejam 2 jam kendian muntah balik. Tp ok la sbab dah rasa makan mknan kan biarpun muntah balik. Skrng ni 11w mmg seram nak mkan ape2 pun. Makan ok je tp lepas mkan tu dia akan kluarkan balik😭

selalu nya apa yg kita nak mkn tu kita boleh je telan. xde pon alah dgn makanan yg teringin tu.