Upt kabur

Hi, sy miscarriage bulan 6, bulan 9 sy miscarriage lg. Now belum period dri last miscarriage. Cause sy xpasti bila tarikh period sy saja check tadi pagi. Rasanya ni positive x. Cause sy trauma 2 kali miscarriage tahun ni ?

Upt kabur
2 Các câu trả lời

Positif tu sis...alhamdulillah..Allah gantikan segera kandungan yg sis hilang tu..hopefully sy pun mcmtu jgk..sy bru je gugur minggu lps...sis cepat2 gi check dan buka buku ye..sy doakn sis dn kandungan sihat...

5y trước

Amin sis, sy doakan sis ada rezeki lg lepasni. Slamat bepantang sis. Pantang elok2 k 🤗🤗

Positive tu. Saya pun miscarriage bulan 7 haritu. Skg pregnant balik. Org yg pernah miscarriage je faham perasaan nya mcm mana. Sis period dah lmbt berapa hari? Nak lg pasti beli clearblue digital sbb lg sensitif. Kalau dah confirm, sis terus klinik sahkan. Mcm sy terus g pakar so dia akan bg ubat kuat rahim.

5y trước

Sy miscarriage 25hb 9 tu sis, so sy xtau bila sy patut period last month. Tp klu kira 30hari dri tarikh sy miscarriage dah lewat 7 hari. Before this sy prnh minta ubat kuat rahim. Tp nurse tu ckp kna confirm ada janin bru blh bagi. So kena tggu 7-10 weeks bru nmpk. Sis brapa minggu dpt ubat kuat rahim? Yg duphaston ?