Vaksin untuk ibu hamil

Sy mengandung 19w dan dah mndaftar mysejahtera untuk dvaksin.. sblm ni sy yakin sgt nak bevaksin bila ramai yg telah dvaksin dgn vaksin PFIZER tapi sejak sy dapat tahu vaksin AZ dan SINOVAC pun dbolehkan utk ibu hamil sy jd ragu2 dan tkt nak menerima vaksin. .apa lagi d area tmpt sy tinggal mnggunakan vaksin SINOVAC utk ibu2 hamil.. Soalan sy dsini ada tak ibu2 telah menerima vaksin SINOVAC? Dan ada tak ibu2 yg menolak vaksin sehingga melahirkan baby? Bila dah baby kluar baru ambik vaksin

Vaksin untuk ibu hamil
27 Các câu trả lời

sy baru lps vaksin 1st dose..34 minggu..tp 2nd dose tpksa cancel sbb dh 37 mnggu

3y trước

dpt pfizer

saya amik vaksin selepas bersalin 40 hari. ok xde efek lain selain demam.

I wish i could get my vaccine sooner. puas hari2 check tkde tarikh pun. hmm

3y trước

sis update jea skmo.aritu saya update,terus esok tu dia panggil...

Sama kawasan saya pun sinovac, xpasti nak ambil ke tak ni.

sy tgu bby kua br dftr vaksin...

Sy pg td bru veksin

3y trước

Pfizer

yey