Mengandung 16 minggu tergigit nenas

sy mengandung 16 weeks..trgigit nenas dlm rojak buah..skrg xblh tido lenguh pinggang dan senak perut..adakah normal??

6 Các câu trả lời

Mungkin sbb terlalu fikir nenas memudaratkan so otak trigger yg bukan bukan. Sbnrnya makan nenas okay je tk bawa masalah, tp kalau overthinking boleh jd punca rasa sakit lah apa lah sbb berpunca dr rasa takut disebabkan tergigit nenas awal tu. Mungkin angin dlm perut. Tp kalau rasa berpanjangan sgt sakit perut tu boleh la jumpa doktor. Apa pun kalau dpt kepastian dr doktor yg lebih melegakan hati.

insyaAllah xde pe la wak..bkn awk mkn stengah or sebiji nenas tu..cume tergigit je.ble awk pk negatif mcm2 blh rase..padahal menda x ade ape pn..biase angin y jd sakit perut.. dlm rojak tu ade y buah berangin mcm sengkuang..klau x puas ati awk g klnk cek

Depends pada org tp normally family sy makan Nenas Alhamdulillah tkde apa if rahim kuat melainkan dr ckp awk punye rahim lemah tk boleh lh makan

actually depends on org. sy dl sblm tau pregnant mngidam mkn nenas. hari2 mkn sbiji nenas masak yg besar smpai dkt bsalin.

Awk makan sengkuang dlm rojak buah? Angin tuu

depends pada org juge