Keguguran dan next pregnancy

Hi, sy mengalami keguguran 9 Mei lalu, skrg tgh period for the 1st time after gugur. Dr nasihatkan utk pregnant slps 6 bulan.. Tp sy rasa tempoh tu agk lama. And kebanyakan kwn2 sy dh pregnant balik 2-3bulan lps keguguran. Nak tanya pengalaman mommies kt sini, selamat ke mengandung lebih awl dr saranan Dr? And ape langkah pencegahan yg di ambil utk jarakkan kehamilan tu? Oh, sy bru je 1st time pregnant mse tu, so x de pengalaman dan ilmu sgt.

16 Các câu trả lời

Paling cpt 3 ke 4 bulan.ada 6 bulan ada x smpi sthun.apa.biar kitaran cantik plan hamil dh blh mula..moga d mudhkan.jgn strss klu nk hamil lagi..