hamil lagi

sy mengadung ank ke3 tp skrang ank ke2 sy umur 8bln..sy memang tak pernh miss mkn ubt yg kk bagi jnis NORIDAY sy dh lewat 8hari haid sekali test tup2 naik 2line😭 tak thu nak happy ke sedih..bila tngok ank ke2 msh kecik lgi .ank pertma 3thn lbh..ps sy blom pgi kk atupun klinik luar lgi sbb msih delima..mcm mna ne.#jgnkecam#hanyameluahkanperasaan

1 Trả lời

Setahu saya, noriday tu dos dia rendah, . Memang tak mampu nk kawal dari segi perancang selepas 6 bulan sis.Sebab tu kena tukar lepas 6 bulan pil lain ada ada combination hormon. Takpe la awak, dah jd pun, lalui je dgn hati yg terbuka. Yg lain2 tu jgn difikirkan sangat. Jaga kesihatan diri. Tahniah awak..

1y trước

Nurse marah tu no 2 awk, tu dia concern pasal kesihatan awk, yg penting jaga kesihatan, mental & fizikal. Sebab pregnant jarak dekat ni penat sikit dr emosi fizikal. Harap suami awk byk membantu dlm keadaan / situasi ni.