adakah hamil?

sy lewat period 5 hari check upt samar² tiba² saya period..selalu nye sy period tepat waktu..selalu 1 smpai 5 hari dy keluar byk kalini baru hari ke 3 sikit² je keluar..tanda² hamil ada cume tak yakin sebab pernah hamil tp keguguran pada ibu² bole jelaskan#pleasehelp #ingintahu

2 Các câu trả lời

Repeat upt semula. Kalau was-was lagi, terus ke klinik minta doktor check beta HCG. Kalau ada history keguguran selalunya doktor faham kenapa nk check beta HCG.

sikit2 mcm mne tu sis? saya pn dulu keluar sikit2. apparently tu spotting. dh 4 weeks pregnant mse tu.

9mo trước

Brpe lama sis kluar spotting ye ?