BANTU SAYA

sy last period 4/7/2023 .. buln 8 x dtg period 31/8/2023( nikah)..buln 9 dan bulan 10 x dtg period..bt pregnat test 3 kli tp semua nagetif.. tp tanda2 mual loya tu ad jgk tp x selalu..ada kh sy pregnat..

8 Các câu trả lời

better pergi check klinik . nk ckp pregnant pun check upt negative. tapi dah berbulan tak period. mungkin masaalah hormon atau selain nya. rujuk doktor la sis utk kepastian. doctor je dapat pastikan keadaan sis

lama sangat dah tu. better check di klinik sis. kami tak boleh buatkan test apa2 nak tahu sis pregnant atau tak. unless kalau sis anggap kami ahli nujum

saya memula kawin mcm tu lah sbb hormon terkejut ade benda baru msuk🤣🤣

12mo trước

benda ape yg masuk..xfham

Maybe hormon kut sbb baru kawin kan..

ok tq semua...free nti sy p klinik .

sebelum ni period regular x

12mo trước

single mom with 3 kids and then dia kahwin baru la tu sis. paham2 je tak perlu tanya lebih2 soalan tak berkaitan ni sis. if rasa nak jawab soalan dia back to question dia . takan dia nak cerita kronologi dari perkahwinan yg lepas2 pulak kan.

maybe hormon kacau

Dah pernah pergi klinik?