Baby ok x?

Sy kn bru 4bulan preggy.tp x sahur td pagi.. rasanya sy perlu than puasa smpi bebuka atau xpyh puasa? Lagipun 4bulan janin blum besar sgt kn.. tlg sy ..buntu wehhh

2 Các câu trả lời

kalau rasa x ok jgn teruskan sis.. rsau baby jaa...kalau kita rasa kuat baby kat dalam blom tntu kuat macam kita ..saya spanjang pregnant mmg x puasa..sbb rsaukan keadaan bby..n mmg dokter x sarankan saya tuk puasa..kalau sis rasababy x gerak ka apa..better makan la yaaa...syian baby dlm perut tu😊

kesian baby lapar..