Keluar darah

Sy hamil 7 minggu tetapi ada keluar darah ketika kencing

10 Các câu trả lời

Better g emergency.. takut tanda2 awal gugur. klu scan baby ok, myb threatened miscarriage saja. Ada org bleeding tanda baby xmenjadi, boleh jd gugur.. ada org bleeding, tp baby okay smpai lahir selamat. Smoga baik2 saja buat sis

sy ms 5w ada bleeding.. doc ckp implantation bleeding / ancaman kguguran.. doakan sy yee sis hari ni 7w nk pergi scan. harap2 kandungan sy selamat, first baby

2y trước

mcm mna bby sis ?

kalau banyak lebih baik pergi klinik terdekat @ kecemasan.. risau kan baby je ngan ibu skali😟😟😟

pergi ke bahagian emergency terus ya sis. bahaya bleeding time pregnant

hi sis knpe ya sis kluar darah bila kencing? ada jumpa Dr tak.?

saya berlaku td,bila check ada darah sikit dalam air kencing.

xnormal sis,seeloknya g jumpa dr secepat yg mkin...

Pergi emergency terus

Banyak tak keluarnya?

dh jumpa Dr ke?