Paksa bersalin sakit x

Sy gdm on metformin..25/11 ni kena serah diri dah..risau sbb sebelum ni bsalin semua xkena paksa🤭kli ni mgndung kali ke4 tlekat gdm..nak tanya sakit x ye masuk ubat?blh share pengalaman ibu2 x? #36w #gdmmetformin

7 Các câu trả lời

alhamdulillah sy dh selamat bsalin 26/11..masuk ubat 25/11 sebiji lepas tu contraction sakit giler🤭 jln bukak 2cm ja..pagi 26/11 tu doc cek laluan bukak 4cm pastu terus air ketuban pecah dok setengah jam mcm tu contraction makin kuat..sampai terjerit2 pgl misi nak p labroom dh nak beranak dah..xsampai 5 minit dkt labroom sy rasa nak teran pastu kluar la baby seketul 2.5kg..misi sibok nak pasang ctg bby dh nangis🤭kelam kabut dorg

2y trước

Admit sbb serah diri ke ada problem sis?

pgalaman saya,induce sbb on insulin, pg masuk pil xde sakit lgsg, ptg kul 2 masuk lg 2nd pil pun xde sakit, kul 4 ctg baby xcntik, dr pecahkn ketuban baru dtg sakit contractions ya ampunnnn, tolak labour room kul 6.45pm alhamdulillah bersalin. lain mcm sikit klu induce ni, doa semoga tempoh contraction tu xlama la ,in shaa Allah

ikut org sis..sy kna induce pg..ptg bru rasa sakit mcm nak patah pinggang je..bru ni bersalin tgk org yg kena induce..mostly mmg sakit la..

2y trước

alahh risaunya😂harap kluar awal la bby ni

kalau pendapat saya bab bersalin ni semua sakit puan , takda yang tak sakit .. apa2 pun semoga dipermudahkan urusan puan 🤲

sy ni pon gdm on dietla, skrg 38weeks 2 hari blom ada tanda2 lgi.. huhu risau jgk rsanya.. ank ketiga,seblom ni okey sja..

saya tkut kna induce jga doa bersalin sblm due 2/12/22 ni risau nya

2y trước

Dah bersalin ke puan

macam sy yg xthan sakit ni sakit 😂