candid v1

sy gbs carrier.tpi sblom dapat result y sahkan gbs carrier tu..dr ade bg ubat insert vagina tu (candid v1) tp smpai sekarang tak guna lgi. tak tahu nak guna ke x? any advice..skrg sy 22 mggu

9 Các câu trả lời

Sy ade pengalaman masuk ubat tu. Dan esoknya sy keguguran sbb pakai ubat tu. Sekian. Ape yg pasti please jangan guna. Setengah org maybe tahan. Setengah org tak.. Kita tk tau.. 😊 Ubat tu panas sebenarnya. Bahaya digunakan masa awal kehamilan..

saya 5minggu lbih guna alhamdulillah ok esoknya keluar balik...in sha allah mudahan-mudahan2 baik2 sahaja dengan izin allah...dan if btl rezeki kita in sha allah rezeki kite...sbb bby 1st bru je gugur apr/2019

Sye pun gbs +ve..ade masuk jugak haritu..now dh xde masuk lagi cuma nk bersalin nti kne drip antibiotik..dan baby kne pantau 24jam baru kasi kat kita

5y trước

Sama2..masa sye masuk ubat tu dlm 18weeks, alhamdulillah xde apa pula..

Masukkan je sis. Tolak ke dalam. Nanti esok keluar la tu. Doc x explain ke cara penggunaan? Biasanya doc akan jelaskan. Kalau xtau mesti tnya doc

2y trước

Sy pakai x kluar balik la serpihan tu.. takut sy tolak ke dalam sgt

Boleh pakai ubat insert tu..bagus...kalau ade jangkitan pada keputihan atau berbau.. Boleh kurang n baik.. Insert sebelum tidur.

5y trước

Oooo..okay..tq sis

Sye pun gbs positive. Sye just makan ubat doc bagi. Tak berani nak insert ubat kt vagina huhu

5y trước

Dr xde bg ubat lain pon..just ubat insert vagina tu je

Saya baru pakai alhamdulillah okayy

Blh sy thu apedia gbs tu ye?

Pakai je sis, no harm..

5y trước

Tulah..tkot bile dgr mcm2 cite