Morning sickness

Sy first time pregnant menjadi. Yg first pernah gugur. Skrg at 6 weeks. Saya nak tau mmg normal ke saya tak de selera makan. Tak de mengidam atau teringin apa2. Nk makan apa2 mmg susah sbb makan sikit je rasa full dan xde selera. Muntah2 loya xde pulak. Sape mmg ada pengalaman mmg cmni ke? Atau mindset saya je

2 Các câu trả lời

normal sis 1st trim alah, takda selera, berat drop. nnt masuk 2nd trim slow2x selera naik n maybe mgidam tuh pun mai .

2mo trước

Ohh tq sis. Sy ingt mindset saje cmni tiba2 xde selera pulak sllu sy makan kuat.

Hai sy pun pregnant yg first dah 8 week,keadaan kita sama.sy jugak rasa malas nak buat apa² + baring je.