Puasa 2023

Sy first mom. Skrg Berat 42kg, Underweight. Hb 11.2, Baby 24 minggu 2 hari. Nk tny mommy2 sekalian, Bulan puasa kena puasa ke ya? Struggle jugak nak naikkan berat bdn drpd berat sy 39kg masa bukak buku pink time baby 7 minggu. Sy pulak jenis kalau puasa sebulan mmg berat akan turun. Jenis cpt lapar setiap 2-3jam. Kena puasa ke ya bln Mac ni nnt?

2 Các câu trả lời

Assalamualaikum sis, bagi saya bergantung pada sis. Klau sis rasa larat utk puasa puasalah. X larat berbuka lah. Org mengandung ni ad kelonggaran bila puasa. Tapi nanti kena qada puasa mcm biasa bpe ary tinggal puasa🤗. Ni pendpt saya💕