Berat newborn

Hi. Sy first mom. Semalam bru checkup sebulan baby. Beratnya 3.7. Ibu2 yang lain berat baby korang berapa ye dalam masa sebulan? #ingintahu #firstbaby

7 Các câu trả lời

baby saya lahir 36week4day berat 2.64kg pastu lose weight jugak sebab kuning , saya menyusu jela baby tapi baby tak konsisten sangat kadang gap 2-3jam ikot mood nak minum . naik sikit sikit sikit . semalam checkup sebulan berat baby 3.2kg atas line kuning . misi suro naik sikit lagi yang lain semua normal . berat je kena tambah lagi .

Baby saya waktu lahir 20/11 baru ni berat 2.92kg tapi skrg hari ke 23 berst dia dah 4kg. Mmg cepat naik. Saya bagi dia fully breastfeeding direct atau pump isi dalam botol susu. Baby saya kerap menyusu dan kerap berak. Sekali hisap susu 2-4oz dan setiap kali susu mesti berak. Susu pulak kadang 1-2 jam gap

lahir: 3.37kg, 1bln: 4kg. kena tgk juga masa lahir brp kg. klu masa checkup bmi bby ok, xde masalah pun.

Baby saya lahir 3.19kg. Sebulan 3.84kg. Nurse kata as long as ikut graph yg dalam buku pink tu okay je

baby sy lahir 3.5kg, pastu berat turun jadi 3.3kg, checkup sebulan dah naik balik 4.2kg

lahir: 2.39 kg 37w. 2weeks: 3.1kg 45days: 4.1kg 😆 bf+fm.

lahir 2.47kg..1bln 3.74kg.. misi kwsn sy sruh naik 1kg je

7mo trước

sy bg susu badan je...bg je dio nk,xikt ms..