24w rasa baby bwh pusat- rahim sahaja . normal ?

hi, sy first mom .. harini 24w… normal ya rasa baby area rahim bwh pusat saja . tak seperti kwsn sekitar perit pusat atas pusat ? sbb kecil lagi kan 24w ? ke mcm mana ?

2 Các câu trả lời

hye sis..sy lebih 1 week je dr sis..masa 24week sy ada buat detail scan dekat swasta, mmg duk dekat bwh je..siap kaki sebelah kiri..tgn sebelah kanan..risau juga sbb mcm melintang..tp bila tny dr ok atau tak..katanya tk per sbb bby kecik lagi dan ruang masih besar..blh pusing sana sini..then bila cek di kk..sy tny sekali lagi tuk kepastian pd nurse dan jawapan pon sama..bby kecik dan ruang bergerak masih luas..cma katanya 28week akan scan, 36week pon scan tgk bby duduk mcm mna..sis, klu ada apoitment dgn kk tny jer tuk kepastian..yerla, kita risau sbb tak nmpak apa berlaku..sy share pngalaman sendiri..mommy2 lain sy tk pasti..semoga urusan sis dipermudahkan ya..jga diri n bby baik2..💕

ye kecil lagi.