Knp mcmni btul ke depression

Sy due 9/2. Tapi da start cuti bersalin awal mgu ni sbb da tk larat sgt rasanya. Lpstu kekadang ngis ngis sbb rasa mcm da tk lrt nk bwk baby dlm perut. Anak no 2 tp rasa mcm depression sgt dgn pregnancy kedua ni. Kenapa ye rasa cmni. Sedih rasa ngn diri sendiri. Sian anak dlm perut. #beriakusemangat Mak pun prsn kita asek mrh mrh anak no 1. Anak no 1 bru msuk 4 tahun. Sian ke dia 😭

1 Trả lời

awak boleh cubq buat DASS test untuk tahu tahap kesihatan mental awak