baby taknak keluar

Sy due 9/10 .. ada masa lg seminggu , baby still xmau keluar lg ?? sy mintak semua mamy2 doa untuk sy ye , bg baby cpt keluar 39 week

21 Các câu trả lời

anak pertama sy lebih 7hari m spatut nya 10/7 tp die xnk kuar . dok bg masa dlm seminggu pun xnk kuar . xrase sakit lansung . padal hal sy kerap bejalan . turun naik tangga . last2 masuk ubt . kul 10am . 4.30 pm bby da keluar . syok agak nye dok dlm perut

Sy dute 6/10 Org tua2 cakp kalau anak first ni dia lambat nak keluar biasa sampai 42 minggu. sy berharap semoga dipermudahkan proses bersalin nanti Aamiin doa saja sis yg banyak2 yer. Kita tgu saja😊

Saya hrini due... Bby tk nk keluar jgk😂😂semoga sis dan yg mna menanti due urusan awak semua dipermudahkan

Kite sme tp sy pny due 4/10. Rilek2 je lagi bby . Taktau bile nk kuar. Arap2 jgn lh smpai lbh due

5y trước

Tulah kan. Dia suke kite yg nebes 😄

Samalah saya due 8/10 tpi langsung tkdr tanda nak bersalin. Hehe.

Try minum air kelapa muda.. no sugar n ice.. take care dear

Samaaaa due pun samaaaa, 9/10 kena admit untuk induce 😭

Sama juga ngan saya sis, due 7/10 baby tak keluar2 lagi...

Semoga Allah swt permudahkan urusan..amin

sye 5\10...xkua jugakk