worry mommy

sy dpt call dari kk sy ada kencing manis lps minum air gula ? any tips pemakanan dan cara turunkan gula? bulan puasa nk makan sikit pn risau baby kt dalam ? #28weeks

7 Các câu trả lời

Nanti nurse sruh jumpa pakar pemakanan tu sis... Nnti doctor akan explain mcm mna piramid makanan yg sesuai utk ibu gdm

blend jus hijau..include sayur peria katak..tapis..minum cair2..buat 3hari berturut..

5y trước

1 more thing..jgn byk mkn or minum manis2 tau...nanti nk bersalin cerviks lambat bukak...jus hijau yg pahit2 ni bole bantu awk utk normal birth...inshaaAllah..good luck 😚

Buatkan sup lobak putih , sblm temujnji 3hri tu mahu makn sup lobak putih

Minum air dan Cuba makan makanan yg “jernih”

Byk minum air....makan roti gandum n pasta

apple hijau then krgkn nasi

5y trước

Kalau nak makan nasi elok beli beras Taj Mahal

Saya amalkan jus Drora sis...

5y trước

Ok xjus tu?betul ke blh turunkan bacaan gula?