Tolong bantu sy 😅

Sy dlm fasa bf utk bby berumur sbln lbh..sy nk tny,mmg payudara akn rasa nyeri ke?bkn sbb sedutan bby.tp keadaan tu berlaku tak kira waktu..contohnya sy dah menyusukn,tp lpas tu,tiba2 rasa nyeri,sakit yg amat sgt & berdenyut2 pd payudara sy..kdg2 rasa mcm dihiris2 plk😅sy buntu cri jawapan knp berlaku mcm ni & sy da tny pd doc..doc ckp normal😓tp sy plk overthingking sbb fikir bkn2..sapa pnh alami mcm sy?ad petua or pape yg bole redakn sakit ni tak..sbb sy smbil bf smbil tahan sakit.😭#bantusharing #ingintahu #pleasehelp #firstbaby

4 Các câu trả lời

Sama lah bila baca google normal kalau baby nangis lagi berdenyut payudara sbb dia dngr baby nangis dia berdenyut .Kadang kadang kalau baby minum sbelah yang sbelah lagi berdenyut pedih tu 😂

1y trước

haha..tu la psl..kakak sy kata tu bonding sbnrnya..tnda ank tu haus..

Saya pun sama kadang rasa pedih2 kat payudara tu. Kadang rasa mencucuk kat tulang belakang tu.

1y trước

tu laa..kdg xtau nk handle mcm mna😓

memang macam tu Puan.. Tu normal hehe.. kalau sakit sangat,pakai nipple cream.

1y trước

pakai dah😁tp sama je..huhu.elok kjp

ada pakai nipple cream tak?

1y trước

ad pakai nipple cream