Set appoiment kk sek 7 shah alam utk buka buku pink

Sy difahamkan utk booking temujanji buka buku pink kena melalui my sejahtera. Sy dah buka apps mysj - appoiment. Pastu klik ape ye? Klik perkhidmatan perancang keluarga ke? Ade x sesape de pengalaman book mysj ni?

2 Các câu trả lời

Sis. Mcm sy hari tu pon set appointment kat mysejahtera jgk tp nurse ckp sy kena cll buat appointment n sambungkan kpd klinik ibu dan anak. Nti dia akn cll kita blk utk cnfirm kan tarikh temujanji. Nti dia tye kita duduk kat mana la, kndungn brpe minggu la. Jwp je. Sbb utk buat buku pink ni dia tgk alamat n tgk tarikh available. Kdg2 murse y jaga kawasan kita onduty pada certain date je.

Oo maaf sis.. Sy buka buku p klinik terus... Tu sy kurang paham... Maaf sis...