Klinik kk buka ke esok

Sempena cuti peristiwa prn di selangor , kk buka ke esok sbb saya ade appoiment buka buku pink esok

4 Các câu trả lời

Kalau untuk first time nak bukak buku pink suami tak perlu ikut kan? Maksud saya - if suami kena ambik darah ka atau ujian apa apa ka? 😅

hi semua , saya first mom nak buka buku pink , kena buat appointment / tak perlu ? n nak bawa document semua tu nak kena fotostat ke ?

Tutup sis. Sy pun appointmnt buka buku pink esok tp nurse ckp selasa nnti dia reshedule tgok kekosongan semula

gov tutup.