Baby melintang

Sy dha 34week tpi doc kte beby melintang, ada cra tk untuk buat bby pusing blik

2 Các câu trả lời

sy 35 week3 hri..sama jugk anak songsang kepala di atas...dh mcm cara dh sy buat...tp tetap jugk di atas...mngu depan doc nk scan sekali lg...klau msih sama kena p hospital jmpa pakar untuk susulan

Cuba sujud lama2 sis and banyakkan berjalan. Sye pun sama haritu baby melintang. Skrg dh 37w Alhamdulillah baby dh pusing ke bawah.

4y trước

In Shaa Allah, semoga Allah permudahkan urusan sis ☺️