32weeks..8 bulan

Sy dh rase sakit2 kt celah2 kangkang. Nk jln pon sakit je.boleh di katekn 1 bdn la sakit. #firstmom #firstbaby

5 Các câu trả lời

sama la kita semua.hehehe.nk jln susah.mcm baby dh turun kt pintu rahim tu.dh mcm penguin je klu berjln.hehehe.bdn plak mcm² rs ade.lemah,sakit,penat.ntah.nie la org ckp nikmat pregnant.😄

Sama.. Sy baru masuk 32weeks jalan pun dah mcm apa ja.. Bila duduk lama n bangun nak berjalan auto akan rs sakit dekat celah kangkang n pinggang kanan sampai kena jalan kangkang2..

Sama la. Sy lau sakit sy akan jalan2 sikit sbb x nak pikir ase sakit tu.. Skrg ni lau duk berdiri pon baby dah mengeras dah..

Sama la…skrng dduk mcm ii cara pun dh xslesa…baring sakit dduk sakit…xsbar nk brsalin nk pntang elok ii 😮‍💨

sama la..ada kala nk baring pusing kiri kanan sakit..nk jalan rasa ngilu je