Ada x Sapa2 blh suggest susu atau ubat apa yg sesuai untuk yg bleeding tp xbyk.pum

sy dh msuk 6 bln..

2 Các câu trả lời

Semoga baik baik sja, tapi kalau bleeding selalu banyak kan bedrest je. Insyallah. Bedrest tngk dalam 2 minggu mcm mana. Saya hari tu, baring jee, tak brani buat apa, makan pun atas katil semua, bngun pun hnya untuk prgi toilet, solat. kalau stgh org, solat pun ddk je. Insyallah sis

1y trước

emm cm.tu la npak gaya nya.ni.kena warded alhamdulilah dua hr terlntar ats ktil bleeding dh xde mybe kna byk rest kot

awk bleeding ke? dh check dgn doc?

1y trước

dah dctor kata xde apa smua ok mungkin sy kuat jln n x ckup rest.