Haii..nk tnye korang..minggu ke berape korang bukak buku pink?

Sy dh cll klinik..dh contact nurse..tp x dpt pun tarikh appointment sy..sy dh 10 minggu..ke awal lg nk bukak buku pink?#ingintahu #pleasehelp #firstbaby

27 Các câu trả lời

sy da 16week x buka buku pink lagi🥺

klu sya kandungan 3 blh bh blh bka bku

masuk 4bln baru buat buku pink

sy buka buku pink dri 3 minggu...

2y trước

sbb sblom ni sy ad fibrod yg besar dan telah buat operate macam org bersalin tu...jd doktor nasihatkan sy bila dh kawen dpt tau mgandung trus pergi klinik dan bukak buku pink..sbb risau tahap kesihatan sy...tambah2 plak sy hb low...

sy 12minggu bru buka buku

Sy 10week bukak buku

11 mngu ke atas